POTEMA čišćenje dušeka predstavlja potpuno antibakterijsko čišćenje bez hemikalija, sa posebnim akcentom na uklanjanje alergena. Praktikuje se u domaćinstvima, hotelima, domovima, bolnicama, vrtićima, odmaralištima, klinikama, banjama, domovima penzionera - praktično svugde gde ljudi spavaju (koriste dušek).

 

Polazeći od činjenice da se dušeci ne mogu prati, razvijen je poseban postupak čišćenja pomoću visokofrekventnih vibracija, elektronski kontrolisanog usisavanja delića za dubinsko čišćenje i UV zraka za prirodnu dezinfekciju, bez hemikalija.

Celokupan postupak u potpunosti je neškodljiv za ljude, dušek i okolinu. Čišćenje se odvija na mestu gde se dušek i inače nalazi, što znači da može ostati na krevetu i može se koristiti odmah nakon čišćenja.

Još detaljnije - posebnim uređajem proizvedu se visokofrekventne vibracije pri čemu se delići prašine, peruti i ljudske kože odvajaju i pomoću vakuma odstranjuju. Istovremeno se UV zračenjem uništavaju grinje, virusi i bakterije.

Postupak čišćenja traje 15 - 20 minuta, a nakon čišćenja dušek biološki tretiramo najnovije patentiranim biološkim preparatom.

Sigurni smo da želite spavati sami ili sa nekim koga volite, a sigurno ne želite da delite krevet sa oko 1 milion grinja, koje ne volite...